GDPR Analýza a Implementácia

Ako ste pripravený na nové nariadenie GDPR ? Školenie je zamerané na identifikáciu základných povinností a praktickú implementáciu požiadaviek GDPR

Cieľová skupina

Do tohoto workshopu pridávame skúsenosti z 1000+ veľkých i malých projektov implementácie GDPR

Prinášame best practice homologované do slovenského legislatívneho prostredia. Všetko je v súlade s tým, čo Európsky výbor pre ochranu osobných údajov (predtým Pracovná skupina WP29) definuje štátom EÚ. 

Kurz je určený všetkým, ktorí majú záujem pochopiť význam, obsah a požiadavky GDPR, a to nie len z právneho, ale aj technického pohľadu. Je vhodný tak pre tých, ktorí s implementáciou ešte nezačali, ako aj pre tých, ktorí ju už majú za sebou a chcú verifikovať postupy, rozhodnutia a opatrenia implementované vo vlastných organizáciách. Mnoho zaujímavých podnetov a informácií si zo školenia odnesú všetci, ktorí pri práci prichádzajú do styku so spracúvaním alebo ochranou osobných údajov.

To obnáša Mapovanie datasetov, GAP analýzu, Analýzu rizík, ale i Posúdenie vplyvu na ochranu osobných údajov. A ďalej know-how, ako tieto výstupy integrovať do systému riadenia organizácie. Na prvý pohľad náročná úloha, ale nič nie je tak zložité, ako to na prvý pohľad vyzerá... Pridajte sa k našim absolventom, ktorý pracujú na pozíciách:

  • Štatutárne orgány, prokuristi aj riaditelia
  • Advokáti, firemní právnici, personalisti
  • Zamestnanci verejnej správy, neziskových organizácií
  • Pracovníci v obchodnom oddelení, ale aj marketingu
  • Správcovia dát, databáz, operátori
  • Vedúci IT, bezpečnosti
  • Zodpovedná osoba na ochranu osobných údajov| Data Protection Officer's (DPO)
Cieľová skupina

Pripravte sa na... Kontrolu!

Čo v skutočnosti znamená byť v súlade s  nariadením GDPR? Zvládnuť potencionálnu kontrolu 
z Úradu na ochranu osobných údajov (ÚOOÚ)

To, čo skutočne chcete v EÚ GDPR nariadení popísané nie je. 

A nikto iný, než vy to za vás nevyrieši.

Upravujte vo svojich procesoch len to, čo je skutočne podstatné.


Prevedieme Vás všetkým, čo musíte realizovať v rámci nového nariadenia na ochranu osobných údajov.

Pre zvládnutie potencionálnej kontroly zo strany ÚOOÚ SR skutočne nič viac nepotrebujete.

Certifikát

TAYLLOR & COX

Certifikát

Prečo tento workshop musíte zažiť?

  • Vyskúšate si pozíciu kontrolóra vo vlastnej firme;
  • Ukážeme si, čo vlastne kontrolovať a ako na to;
  • Z toho nám vyjde, co vlastne musíte riešiť a akým spôsobom;
  • Využijeme skutočné audítorské checklisty. Zafixujeme podstatné.
  • Spolu s trénerom sa pripravíte na záverečnú fázu implementácie súladu s nariadením GDPR

Harmonogram

09:00 – 10:00

Úvod do GDPR

  • GDPR a Zákon o ochrane osobných údajov
  • Definície, identifikácia povinných osôb a ich povinností

10:00 – 10:15

Coffee break 

10:15 – 11:15

GAP Analýza - postup

Zhodnotenie dopadu Nariadenia 679/2016 EÚ na organizácie.

  • Ako na to ?
  • Postupy, procesy a informácie nevyhnutné na posúdenie aktuálneho právneho stavu spoločnosti z pohľadu požiadaviek GDPR
  • Analýza rizík

11:15 – 12:30

Obed | Lunch menu

12:30 – 13:30

Implementácia

  • Čo so získanými výstupmi z GAP Analýzy? Návrh opatrení
  • Uvedenie opatrení do života spoločnosti, dokumentačný a evidenčný prístup 
  • "Súlad"

13:30 – 13:45

Coffee break

13:45 – 14:45

Záver

Diskusia, zhrnutie implementačného dňa

Čelíte ponukám typu "kúpte si tento GDPR produkt", "objednajte si náš GDPR audit", "máme software čo za Vás GDPR vyrieši". 

Ale čo naozaj vlastne potrebujete vy? Ďalšia byrokratická záťaž to nie je... 

Chcete byť pripravení na tie riziká, ktoré sa Vás skutočne týkajú. A presne o tom je tento workshop.

  • Dĺžka bloku 60 minut
  • Vyučovacích hodín 6 hodín
  • Občerstvenie Ano
  • Skúška Audit

Právna a legislatívna štandardizácia do SR

Akreditovaný program štandardizovaný do slovenského právneho prostredia

Tento vzdelávací program bol štandardizovaný do slovenského právneho prostredia vďaka spolupráci s prestížnou advokátskou kanceláriou Bukovinský & Chlipala.

V rámci vzdelávania bude advokátskou kanceláriou Bukovinský & Chlipala prezentovaný aj GDPR Cross Reference Model mapujúci požiadavky Európskeho nariadenia s prepojením na zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý nadobudne účinnosť dňa 25. mája 2018.

Advokátska kancelária Bukovinský & Chlipala 

Už od roku 2003 poskytuje komplexné právne poradenstvo vo viacerých významných projektoch, ako aj právne služby známym spoločnostiam pôsobiacim v rôznych odvetviach hospodárstva. Svojim klientom zaručuje služby na najvyššej úrovni a v súlade s platnými právnymi predpismi. 

Právo duševného vlastníctva a najmä IT právo považuje za významnú oblasť svojho pôsobenia na slovenskom právnom trhu. Preto sa rozhodla podporovať zaujímavé projekty a konferencie v tejto oblasti.

                            

             

Právna a legislatívna štandardizácia do SR

Ako kurz hodnotia absolventi?

Excelentné hodnotenie od 1221 hodnotiacich

V čom sú naše referencie výnimočné? Nie sú to jednorázové akcie. K nám sa ľudia radi vracajú a nezatvárajú pred nami dvere.

  • Pavla T.
  • 17.06.19
  • Ministerstvo kultury

ABS. kurz byl přínosný z hlediska odb. obsahu a praktických příkladů.

  • GDPR Anonymizováno
  • 14.06.19
  • Ministerstvo financí

Kurz mi přinesl nadhled na oblast ochrany a údajů a jeho zasazení do širšího kontextu. Jakož i vztah k oblasti bezpečnosti informací, kybernetické bezpečnosti a řízení rizik. 

  • Mária H.
  • 15.02.19
  • Penta Hospitals

Perfektní.

  • GDPR Anonymizováno
  • 15.02.19
  • my Solutions

Výborný.

  • GDPR Implementace
  • 15.02.19
  • Mann+Hummel

Výborný kurz, včetně podkladů mnoho závěrů z praxe.

  • GDPR Anonymizováno
  • 29.08.18
  • Pozpra

Velká spokojenost.

  • Blanka Ž.
  • 29.08.18
  • Zápodočeská univerzita Plzeň

Skvělý kurz, spousta příkladů z praxe, praktické procvičení.

  • Zdenka T.
  • 29.08.18
  • Freelancer

Velká spokojenost. 

  • Aloiz T.
  • 29.08.18
  • Securstar

Vynikajúce.

  • Juraj H.
  • 25.07.18
  • Emeldi Group

Velmi dobrý kurz. 

Zobraziť ďalších 10 recenzií absolventov

Pozrite sa na úplný zoznam referenčných klientov, ktorí na nás nedajú dopustiť.

Vaše hodnotenie
*****

Chcete to pripraviť na mieru? Kontaktujte nás!

Zavolajte nám a my vám poradíme.

Sme vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 2/20 850 891 vždy od pondelka do piatku: 9:00 - 17:00.

*položky označené hviezdičkou sú povinné

Chcete získať darček k narodeninám?