ČAS (nie len) PRE BCM - vzdelávanie v karanténe - online, doma, bezkontaktne!

Aktuálna kríza nám razantne pripomína, ako veľmi nemáme externé faktory prostredia pod kontrolou a ako rýchlo a nečakane môže náhla, neplánovaná a nečakaná udalosť, nabúrať aj tie najlepšie plány.

Business Continuity Management – počas kurzov ITIL® Foundation alebo workshopov o strategickom plánovaní býva téma BCM často prechádzaná ako nutné zlo, sprevádzaná najrôznejšími vtipnými príhodami z praxe a vnímaná ako roztopašné vyhadzovanie peňazí do vetra. Aktuálna kríza nám však razantne pripomína, ako veľmi nemáme externé faktory prostredia pod kontrolou a ako rýchlo a nečakane môže náhla, neplánovaná a nečakaná udalosť, nabúrať aj tie najlepšie plány. Tiež nám ale ukazuje schopnosť kríz urýchliť pomalý vývoj. Tentoraz smerom k digitálnej transformácii. Ak ešte donedávna bola možnosť práce z domu prezentovaná ako benefit, niečo navyše, čo si treba zaslúžiť, odrazu je to pre množstvo firiem nevyhnutnosťou. A ukazuje sa, že minimálne technologicky, sme na takýto spôsob práce pripravení. Kríza pomáha prelomiť neochotu mnohých zamestnávateľov, poskytnúť svojim ľuďom príležitosť pracovať v digitálnom svete bez nutnosti denne tráviť neproduktívny čas na ceste do práce. 

Buďme optimisti, aj táto kríza pominie, vrátime sa k bežnému životu a práci. Firmy prehodnotia svoje ciele a plány. Poučení aktuálnym dianím sa mnohí rozhodnú zmeniť spôsob, ako doteraz viedli svoj biznis. Potreba zvýšiť flexibilitu a odolnosť biznis modelu vyvolá ešte väčší dopyt po inováciách a ich rýchlej a efektívnej implementácii. Technológie na to už máme. Ich účinné a efektívne využitie bude závisieť najmä od kompetentných ľudí vo výkonných projektových tímoch s potrebnými znalosťami a schopnosťou ich použiť. Teraz je ten správny čas sa pripraviť.

Vzdelávanie počas krízy

Počas rokov vzdelávania v TAYLLORCOX sme si overili, že príležitosť na bezprostrednú spätnú väzbu, výmenu skúseností a diskusiu v študijnej skupine je to, čo robí prezenčné kurzy atraktívnymi a podstatne vylepšuje učenie v porovnaní so samoštúdiom v akejkoľvek forme (knihy, online kurzy, tutoriály,...). Aktuálna situácia nám znemožňuje viesť kurzy v skupinách, no vďaka technológii môžeme aj teraz pokračovať v rozširovaní povedomia o najlepšej praxi pre riadenie projektov (metodika PRINCE2®), manažment služieb v IT (rámec ITIL®) a ďalších oblastiach. Zostaňte doma a zároveň buďte na kurze best-practice metodík v TAYLLORCOX prostredníctvom našej virtuálnej učebne vo svojom počítači.

Ako to funguje ?

Naše online kurzy vo virtuálnej miestnosti sú založené na klasických akreditovaných certifikačných kurzoch. Účastníci kurzu sa pripoja do skupiny cez svoj počítač s kamerou a mikrofónom, kdekoľvek pripojený k internetu a budú v interakcii s ostatnými účastníkmi sledovať naživo výklad lektora. Podobne, ako by to bolo v učebni, môžu klásť otázky, diskutovať s ostatnými členmi skupiny, všetko v pohodlí domova, na pracovisku, alebo hoci na chate.

  • Obsah kurzu 100% identický s prezenčným kurzom
  • Akreditovaný lektor naživo cez web s možnosťou interakcie
  • Netreba nikam cestovať, študovať môžete aj v pyžame #zostandoma
  • Študijný materiál na stiahnutie
  • Certifikačný test online, v termíne, ktorý si sami zvolíte

Aktuálna ponuka ONLINE kurzov od TAYLLORCOX

Chcete získať darček k narodeninám?