Zľava -30% na ITIL 4 Foundation v TAYLLORCOX

Pripravení na trochu jarnej očisty? V TAYLLORCOX sme pre vás pripravili jarnú zľavy na kurzy ITIL 4 Foundation. Bestseller (nielen) pre IT manažérov. Aké sú teda aktuálne ceny a zľavy na ITIL 4?

Pre nových záujemcov o ITIL® 4 Foundation

Ceny našich kurzov sú v porovnaní s konkurenciou o 30% lacnejšie. Vďaka vysokému počtu absolventov máme najnižšie ceny licenčných materiálov: ITIL® 4 Foundation Courseware, ale o tom neskôr.

Ide tak o najlepší pomer ceny a špičkovej kvality. O tej sa môžete presvedčiť na stránkach kurzu, kde kurzy hodnotia priamo absolventi.

Pre absolventov certifikácia ITIL® v3 Foundation

V spolupráci s PeopleCert sme zredukovali aj ceny certifikačných skúšok ITIL 4 Foundation o -30% pre tých z vás, ktorí už majú certifikáciu ITIL v3 Foundation, alebo ITIL 2011 Foundation.

Pozor. Ide o časovo obmedzenú ponuku do vyčerpania zľavových voucherov. Prvý termín je už vypredaný!

Pre viac informácií volajte, píšte



Prečo ITIL 4?

Nehľadajte dôvody, prečo absolvovať kurz ITIL 4. Nová metodika prichádza po viac ako 10 rokoch. Za tú dobu sa toho zmenilo naozaj veľa. Máme tu v plnom prúde využitie cloudových technológií, enterprise architektúry.

Na manažérov je vyvíjaný ohromný tlak, aby realizovali projekty efektívnejšie, pružnejšie. A tak na rad prichádza Agile, DevOps a nový ITIL si z toho berie na svoje účely to najlepšie. To všetko prináša digitálna transformácia a ITIL 4 na tieto zmeny reaguje.

A ak nechcete byť starým psom, je potrebné sa naučiť nové kúsky. Držať krok s dobou, urobiť niečo pre svoju kariéru a získať náskok na vysoko konkurenčných trhoch.

ITIL 4 kurzy od TAYLLORCOX

Čo je nové? 4 kľúčové dimenzie. 26 procesov. Predstavujeme nový ITIL 4 Service Value System.

Nehľadajte kurzy, ktoré by mali lepší pomer ceny a kvality. Ktoré by obsahovali nielen základné, ale aj doplňujúce materiály pre výučbu, ako sú šablóny Toolkit a ďalšie. Nenájdete ich. Vytvorili sme ich pre vás v TAYLLORCOX.


ITIL 4 Foundation kurz (3 dni)

Intenzívny 3 denný kurz. Možno ste narazili na iné ponuky, ktoré majú skrátenú 2 dennú verziu, ale výrazne ju neodporúčame. Skúšali sme to, nefunguje to.

Nie je v silách si osvojiť prakticky 4 kľúčové dimenzie, 26 procesov a pochopiť fungovanie nového Servise Value Systému za 2 dni. A teóriu si môžete prečítať z knihy ITIL 4 Foundation, na to školenie nepotrebujete.

Čo Vás kurz naučí?

  • Budete skvele pripravený na certifikáciu
  • Získate prehľad o princípoch ITIL 4 evolúcie
  • Naučíte sa pracovať so Service Value Chain ITIL
  • Využijete potenciál ITIL v kombinácii s DevOps, Agile, Lean IT atd..

Mám záujem >


ITIL 4 Foundation Bridge (3 dni)

Je presne to školenie, ktoré potrebujú IT manažéri a ITSM profesionáli, ktorí absolvovali ITIL v3 Foundation pre udržanie platnej certifikácie.

Pod dohľadom akreditovaného ITIL Approved Trainera vám ukážeme zmeny ITIL v3 vs. ITIL 4 procesy, prínosy novej verzie, ako využíva ITIL 4 akcelerátory DevOps, Lean IT, Agile a ďalšie. Samozrejme vás dôkladne pripravíme na certifikačnú skúšku ITIL 4 Foundation.

Čo Vás kurz naučí?

  • Pochopíte rozdiely ITIL v3 vs. ITIL 4
  • Budte bezchybne pripravený na certifikáciu ITIL 4 Foundation
  • Naučíte sa riadiť ITSM s pomocou nového princípu Service Value System (SVS)
  • Dokážete namapovať a upgradovať všetkých 26 procesov ITIL v3 na ITIL 4 model
  • Využijete ITIL 4 akcelerátory v podobe integrovaných funkcií Lean IT, Agile, DevOps, Change Management

Mám záujem >


ITIL 4 Training Pack

Čo obsahuje ITIL 4 courseware v TAYLLORCOX?

Pripravili sme pre Vás špeciálnu "Courseware" education kit: ITIL 4 Foundation - Pro Edition.

Všetci účastníci dostanú Pracovný zošit ITIL 4 Foundation, ktorý obsahuje kompletné materiály podľa akreditovaného Syllabus, doplnený o poznámky, prípadové štúdie a cvičné testy ..

Verzia ITIL® 4 Foundation (Pro Edition) od TAYLLORCOX obsahuje profesionálne spracované materiály, vrátane šablón, schém, procesov a nástrojov, ktoré vám pomôžu aplikovať novú verziu v praxi.

Ide okrem iného o tieto podklady:

  • Glosár ITIL 3/4
  • Pre-course materiály
  • Student Coursebook ITIL® 4
  • Cvičné Case Study (hands-on výuka)
  • Karty s procesmi, predvyplnené šablóny
  • ITIL Exam Sample Paper (cvičné testy) + oficiálna skúška


V čom sú kurzy ITIL 4 od TAYLLORCOX výnimočné?

Toľko praktických príkladov na osvojenie si teórie inde nezačujete

Sme lídri v oblasti ITIL & IT Service Managementu. Naši ITIL® Approved Trainers majú zároveň najvyššiu kvalifikáciu a pracujú ako ITSM Lead Audítori pre interné i externé audity a ďalšie projekty v oblasti IT Service Managementu podľa ISO / IEC 20000-1, teda normy, ktorá štandardizuje procesy ITIL pre organizácie.

Čo to pre vás znamená?

ITSM a jeho implementácii podľa best practice rozumieme, vďaka našej audítorskej práci. Videli sme a zrealizovali toľko certifikačných, implementačných auditov. Pomáhame so zavedením metodiky v rade organizácií. Pracujeme ako quality assurance v ITIL projektoch. Oproti bežným školiteľom tak máme +1000 dní prax na najvyššej úrovni.

Ktoré organizácie získali certifikáciu ITIL procesov od TAYLLORCOX podľa normy ISO 20000?

IBM, O2, ICZ, České Radiokomunikace, Software 602, Intelligence, Gordic, Arbes Technologies, Renault, Nissan, Správa základních registrů, Generální ředitelství cel, Datasys, Novell a mnoho ďalších.

V ktorých spoločnostiach sme ITIL kurzy školili? Sú to tisíce kandidátov každý rok. Stačí sa pozrieť na referencie:

ITIL® referencie >

Chcete získať darček k narodeninám?